Marianes Græs

Marianes Græs

Prydgræsser

Jeg synes, vi har så mange fantastiske prydgræsser, som alt for få kender og derved alt for få har glæde af i deres have eller på deres terrasse. Jeg vil gerne dele mine erfaringer med jer. Du er derfor velkommen til at lægge dine billeder, tanker, erfaringer, spørgsmål eller andet her på siden. Mange hilsener Mariane.

Marts

Årets gangPosted by Mariane Corfitz Sun, March 20, 2011 19:28:45

Med glæde kan jeg konstatere at græsserne er godt igang. Den lille tidlige blåaks står allerede nu og udvikler de fine aks med de næsten sorte toppe. Sneen var lige smeltet og der stod de - klar til start . Fantastisk , lige så tidlig som erantis.

Både palmebladet star og koreansk havesandrør, brogetbladet havesandrør og hjertegræs står med friske grønne skud ligesom guldlistegræs har sendt de første skud over jorden.

Vi skal jo stadig passe på ikke at fjerne al beskyttelse fra de små nye skud, men jeg har haft en fantastik dag med at lue ukrudt. Skønt at få jord under neglene igen.

HUSK at græssalget starter igen til april.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.