Marianes Græs

Marianes Græs

Prydgræsser

Jeg synes, vi har så mange fantastiske prydgræsser, som alt for få kender og derved alt for få har glæde af i deres have eller på deres terrasse. Jeg vil gerne dele mine erfaringer med jer. Du er derfor velkommen til at lægge dine billeder, tanker, erfaringer, spørgsmål eller andet her på siden. Mange hilsener Mariane.

Plantemarkeder

KalenderPosted by Mariane Corfitz Mon, June 21, 2010 21:56:10

Plantemarkedet i Geografisk have gik rigtig godt. Markedet var godt besøgt, og det gode vejr understøttede en god markedsstemning.

Som nyt for mig blev jeg inviteret til Museumsgården i Grindsted og havde en dejlig og hyggelig dag der. Omgivelserne og arrangementet var rigtig fint, og jeg glæder mig allerede til næste år.

Dagen på Museumsgården blev speciel i forhold til min særlige interesse for prydgræsser, da Jens Theisen var der og holdt foredrag om "græsser og stauder".

Min deltagelse i flere plantemarkeder i løbet af foråret, har betydet at det er få gange jeg har været på torvet i Kolding om lørdagen. Jeg vil dog opfordre til at kontakte mig på telefonen, hvis man er interesseret i prydgræsser.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.