Marianes Græs

Marianes Græs

Prydgræsser

Jeg synes, vi har så mange fantastiske prydgræsser, som alt for få kender og derved alt for få har glæde af i deres have eller på deres terrasse. Jeg vil gerne dele mine erfaringer med jer. Du er derfor velkommen til at lægge dine billeder, tanker, erfaringer, spørgsmål eller andet her på siden. Mange hilsener Mariane.

ENDELIG FORÅR

KalenderPosted by Mariane Corfitz Mon, March 22, 2010 18:20:28

Endelig er sneen væk, og fornøjelsen " havevandring" får helt ny betydning.

Jeg er jo selvfølgelig rundt og se på prydgræssernegræsserne og alle de dejlige planter der gør dem selskab. Løgplanternes små spirer står så fint og knopper på træer og buske er ved at have fylde.

Den brogetbladet Havesandrør er allerede begyndt med sine grønne skud. Den er som altid meget tidlig på færde.

Den japanske star står forbavsende grøn i zinkbaljen på trods af den lange kolde vinter. Star " evergold" står sammen med og har fået lidt tørre spidser og totter som trænger til at blive klippet af. Engelsk græs står lige nu med en blanding af tørre og rødlige blade, den skal nok komme.

Sort slangeskæg står fin i mit nyanlagte bed og danner et fint tæppe med de små spinkle planter. Jeg glæder mig til at følge dem i løbet af sommerhalvåret - og har det nu den effekt jeg havde tænkt mig sammen med den lysstribede pampas og de gråblå lammeører??

Kæmpe fjergræs, alpehavren og hejregræsset trænger til at blive " friseret " med riven. Så i påsken får de sig en forårsrengøring.

Både elefantgræsserne og staudehirsen vil det vare et stykke tid før jeg ser liv i. De skal først og fremmest klippes ned en af dagene, og de skal nok have det lidt varmere inden de viser sig.

Jeg glæder mig til en ny sæson med salg af prydgræsser. Som noget nyt vil jeg i år også sælge bambus. Ligeledes vil jeg kunne tilbyde at sende planter med Post Danmark.

Til APRIL åbner jeg igen for salg og kontakt mig gerne på 29244183 for en aftale eller kig ind når skiltet er ude.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.