Marianes Græs

Marianes Græs

Prydgræsser

Jeg synes, vi har så mange fantastiske prydgræsser, som alt for få kender og derved alt for få har glæde af i deres have eller på deres terrasse. Jeg vil gerne dele mine erfaringer med jer. Du er derfor velkommen til at lægge dine billeder, tanker, erfaringer, spørgsmål eller andet her på siden. Mange hilsener Mariane.

"Græsbutikken"

Årets gangPosted by Mariane Corfitz Sun, November 11, 2012 11:28:15

Et af de projekter vi har været meget optaget af i år, og som jeg er rigtig glad for, er den ramme vi har lavet til " butikken". Der er blevet mere plads og planterne har bedre af at stå på gruset. En sidegevinst er at de står tæt på vores naturhave og helhedsindtrykket i den del af haven er blevet fint.

Vores naturhave har jo første sæson. Allerede i år har det været dejligt at komme hjem fra arbejdet og sætte sig på bænken og kigge ud over vores " vilde have". Det har været overraskende så fint det har været med forskellige farver hen over sommeren. Jeg tror at både ænderne, fasanerne og tudserne er glade for området. Vi har jo den store glæde at have et rigt dyreliv i haven.

  • Comments(0)//aaretsgang.marianesgraes.dk/#post36