Marianes Græs

Marianes Græs

Prydgræsser

Jeg synes, vi har så mange fantastiske prydgræsser, som alt for få kender og derved alt for få har glæde af i deres have eller på deres terrasse. Jeg vil gerne dele mine erfaringer med jer. Du er derfor velkommen til at lægge dine billeder, tanker, erfaringer, spørgsmål eller andet her på siden. Mange hilsener Mariane.

salg

KalenderPosted by Mariane Corfitz Mon, September 28, 2009 20:10:24

Efter en fin week-end i haven både med salg og havearbejde, er det en succesfuld første sæson jeg kan se tilbage på. Jeg vil gerne takke alle jer, der har fulgt interesseret med og har støttet mig med både undren, nysgerrighed og begejstring.

Jeg glæder mig allerede til næste forår, hvor jeg igen skal rundt med næsen helt nede i græsset for at holde øje med de små livstegn og til at plantemarkederne og torvedagene igen er god week-end underholdning.

Jeg tager ikke flere planter hjem til salg i år, men det er selvfølgelig stadig muligt at købe af de planter jeg har, så længe man synes det er plantetid. Ellers er vintertiden også der, hvor der f.eks. kan lægges nye haveplaner. I den forbindelse er det stadig muligt med en havevandring eller en havesnak hos mig.

Bloggen her er også til dig med en kommentar eller en god ide.

  • Comments(0)//aaretsgang.marianesgraes.dk/#post18