Marianes Græs

Marianes Græs

Prydgræsser

Jeg synes, vi har så mange fantastiske prydgræsser, som alt for få kender og derved alt for få har glæde af i deres have eller på deres terrasse. Jeg vil gerne dele mine erfaringer med jer. Du er derfor velkommen til at lægge dine billeder, tanker, erfaringer, spørgsmål eller andet her på siden. Mange hilsener Mariane.

MINDST 20% SPARET

KalenderPosted by Mariane Corfitz Sun, September 20, 2009 21:28:06

Tiden er nu inde til at lukke ned for vinteren for mit vedkommende. Det gør jeg d. 1/10 og i den anledning holder jeg udsalg. Jeg sælger ud af prydgræsserne med et afslag på mindst 20%. Det bliver lørdag d. 26/9 og søndag d. 27/9 begge dage kl. 13 - 16. Adressen er Stadionvej 85, 6000 Kolding.

Vel mødt til udsalget.

Sensommeren har været utrolig dejlig synes jeg. De mange solskinstimer, har inspireret mig i min have, hvor jeg bl.a. har lavet et par nye bede. Jeg håber også at bedene kan være med til at inspirere andre.

Høstmarkedet i Geografisk Have var allerede i år en succès. Både de mange forskellige stande og de mange gæster gjorde dagen festlig. Det er da bare rigtig dejligt for os havefolk, at vi nu kan komme på plantemarked i Geografisk Have i Kolding både Grundlovsdag og i september. Plantemarked i Christiansfeldt var også første gang for mit vedkommende. Et hyggeligt marked, hvor mange besøgende gjorde en god handel.

Jeg begynder at glæde mig til efteråret og vinteren med indetid og hygge ved stearinlys og f.eks. en god havebog. Bl.a. " Den vilde have" af Jens Thejsen, regner jeg med at skulle underholde mig med. Den ser ud til at være god og inspirerende læsning for dem der bl.a. kan lide prydgræsser og som gerne vil tilrettelægge haven i harmoni med den omkringliggende natur.

  • Comments(0)//aaretsgang.marianesgraes.dk/#post16