Marianes Græs

Marianes Græs

Prydgræsser

Jeg synes, vi har så mange fantastiske prydgræsser, som alt for få kender og derved alt for få har glæde af i deres have eller på deres terrasse. Jeg vil gerne dele mine erfaringer med jer. Du er derfor velkommen til at lægge dine billeder, tanker, erfaringer, spørgsmål eller andet her på siden. Mange hilsener Mariane.

snefrytlen

Årets gangPosted by Mariane Corfitz Thu, May 07, 2009 16:45:38

vi er lige i begyndelsen af maj, og jeg har allerede haft mange spændende oplevelser med mine prydgræsser.

April har med sine mange solskinstimer sat skub i det hele, så japansk star er rigtig fin med mange aks i år. Den engelske græs blomstrer og mange er begejstret for den lille plante.

Pampas`en i min have er nu klippet ned, dog venter jeg at se tegn på friske blade fra planterne i krukkerne. Det samme gør sig gældende for nogle af elefantgræsserne. Selvom jeg ved at de er senere på vej, har jeg svært ved at vente. Det er jo lidt spændende med den første vinter. Har de mon kunnet overvintre under de vilkår jeg har budt dem??

Heldigvis er rigtig mange af de øvrige planter kommet fint og står og vokser sig til i urtepotterne. Det gælder bl.a morgenstjerne star, pibegræs, guldlistegræs, min lille elefantgræs og den rigtig store - giganteus. Staudehirsen, lampepudsergræsserne og palmebladet star m. flere er også i fuld gang.

Snefrytlens aks er ved at skride frem nu. Den er så fin. De hvide toppe står snart og lyser dekorativt.

Og nu er der kun en måned til det store plantemarked i Geografisk Have - på grundlovsdag d. 5. juni. Jeg glæder mig helt vildt, og vil selvfølgelig være at finde på en stand dèr.

  • Comments(0)//aaretsgang.marianesgraes.dk/#post12